Κυκλοθερμικοί Οδηγός Μαγείρεμα Φούρνος

Κυκλοθερμικοί είναι η διαδικασία στην οποία η θερμότητα μεταφέρεται από το ένα σημείο στο άλλο, με τη βοήθεια του ηλεκτρικού ρεύματος που διαρρέει το μέσο, ​​όπως υγρών ή αερίων.
Κυκλοθερμικός Φούρνος
Οι κλίβανοι αυτοί είναι λίγο διαφορετικά από τον τακτικό φούρνους που χρησιμοποιούμε. Hot κυκλοφορήσει αέρας για τη μαγείρεμα του φαγητού σε αυτές τις φούρνους. Η κυκλοφορία του αέρα σε φούρνους μηχανικής μεταφοράς θερμότητας λαμβάνει χώρα με τη βοήθεια ενός ανεμιστήρα. Τα θερμαινόμενα αέρα βρίσκεται σε συνεχή κυκλοφορία, δεν υπάρχει περιθώριο για αέρα-μόνωσης για την ανάπτυξη γύρω από το υλικό των τροφίμων.
Ο φούρνος αποθηκεύει θερμότητας καθώς ο χρόνος που για μαγείρεμα. Μείωση θερμοκρασία μαγειρέματος είναι περίπου 30ο Κελσίου, καθώς και τον χρόνο που απαιτείται μαγειρέματος είναι περίπου 25% λιγότερο.
Η τροφή σε αυτό το φούρνο γίνεται μαγειρεμένα ομοιόμορφα η οποία είναι ένα πλεονέκτημα, σε αντίθεση με τους συμβατικούς φούρνους, στην οποία τα τρόφιμα κοντά στο θερμαντικό στοιχείο είναι υπερβολικά μαγειρεμένο.
δίνει το παράδειγμα Η «ψύχρα αέρα» μπορεί να μας βοηθήσει να αποκτήσουν μια καλύτερη ιδέα, πως ο φούρνος λειτουργεί. Όταν αντιμετωπίζουμε μια ψύχρα αέρα, το σώμα μας βυθίζει θερμοκρασία γρήγορα. Αυτό συμβαίνει γιατί, η συνεχώς ρέει κρύο αέρα δεν δίνει χρόνο για να διατηρούν τη θερμοκρασία του σώματος μας. Έτσι, η ψύχρα αέρα απορροφά θερμότητα με ταχύτερο ρυθμό.
Μια άλλη τροποποιημένη έκδοση του φούρνους μηχανικής μεταφοράς θερμότητας είναι μια Κυκλοθερμικοί Φούρνοι Μικροκυμάτων. Οι κλίβανοι αυτοί παρέχουν στους χρήστες ένα διπλό πλεονέκτημα? Φούρνους αγώνα οι φούρνοι μικροκυμάτων και μεταφοράς θερμότητας από την άποψη της ταχύτητας και της αμαύρωσης, αντιστοίχως. Εδώ αμαύρωσης σημαίνει ότι το ψωμί θα πρέπει να έχουν ένα τέλειο καφέ χρώμα. Το ψωμί δεν πρέπει ούτε να ψημένο ούτε εν μέρει ψημένη.
Μαγειρική Συμβουλές
Εδώ είναι μερικές συμβουλές προτού αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το φούρνο. Προσέξτε ότι το τηγάνι που χρησιμοποιούνται δεν πρέπει να έχει πλευρές του ψηλότερο από το κανονικό τηγάνι. Αυτό συμβαίνει διότι, ψηλότερο sides μπλοκάρουν την «ροή του αέρα», το οποίο είναι το USP αυτών των φούρνων. (USP είναι η συντομευμένη μορφή Unique Selling Proposition, αυτό σημαίνει η ειδικότητα ή μοναδικότητα του προϊόντος στην πώληση.) Αρχικά, φούρνους πρέπει να θερμαίνεται στους 50ο Κελσίου, πάνω από την επιθυμητή θερμοκρασία. Κατά τον χρόνο της διάθεσης φαγητό στο φούρνο, να μειωθεί η θερμοκρασία στο επιθυμητό ένα. Ελέγξτε την ιδανική θερμοκρασία που θα ήταν καλύτερο για τα τρόφιμα που μαγειρεύονται, και σε περίπτωση άνισης μαγείρεμα μικρότερη κατά 25o Κελσίου. Κρατήστε τον φούρνο καθαρίσει και να διατηρήσει τουλάχιστον 2 ιντσών χάσμα ανάμεσα σε κάθε ράφι.
Θερμοκρασίες και χρόνοι για Συνταγές? Πίτα: Πράγματα που μπορούν να επηρεάσουν «μαγείρεμα πίτα» σας είναι ζάχαρη, το βούτυρο και μέγεθος της πίτας. Προθερμάνετε το φούρνο στους 325o Φαρενάιτ και ψήνουμε την πίτα για 45 λεπτά. ? Cheesecake: ψησίματος στο 200o Κελσίου για περίπου 4 ώρες. ? Cookies: Πρέπει να ψηθεί για 15-20 λεπτά στους 300o Κελσίου. ? Μπισκότα: Δέκα λεπτά του ψησίματος στο 350o Κελσίου είναι ουσιαστικής σημασίας για την προετοιμασία μπισκότα. ? Ψωμί: Χρειάζονται περίπου 35 λεπτά για να ψήνουν τα μπισκότα στο 325o Κελσίου. ? Pizza: Ο συνιστώμενος χρόνος για pizza είναι 25 λεπτά, ενώ η θερμοκρασία χρειάζεται να 425o Φαρενάιτ. ? Συναγωγή Φούρνος - Πλεονεκτήματα
Ο παράγοντας χρόνος είναι συζητήσαμε νωρίτερα σε αυτό το άρθρο. Εδώ είναι μερικά περισσότερα πλεονεκτήματα των κλιβάνων συναγωγή. ? Φούρνοι Κυκλοθερμικός συμβάλει στην αύξηση της ταχύτητας των χημικών δραστηριοτήτων που λαμβάνουν χώρα κατά τη στιγμή της μαγειρικής. ? Τρόφιμα παρασκευάζονται σε φούρνους μηχανικής μεταφοράς θερμότητας μειώνεται λιγότερο σε σύγκριση με αυτόν των άλλων φούρνους. ? Φούρνοι Κυκλοθερμικός μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούνταν μόνο για εμπορικούς σκοπούς. Σήμερα, τιμές τους έχουν χαμηλώσει και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις κουζίνες σπίτι. Ήλθε λοιπόν η στιγμή για σας να πάρετε ένα!