Συμβουλές για Carving Λουλούδια Λαχανικά

Τα λαχανικά είναι ένα κρίσιμο μέρος της καθημερινής μας διατροφής. Είναι γνωστοί για την παροχή βασικών βιταμινών και ανόργανων στοιχείων που απαιτούνται για την υγιή ανάπτυξη του σώματός μας. Εκτός από το φαγητό, τα λαχανικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει όμορφα λουλούδια που προορίζονται για διακοσμητικούς σκοπούς. Αυτές οι ελκυστικές λουλούδια χρησιμοποιούνται σε διάφορες περιπτώσεις όπως δεξιώσεις γάμων, ή μέρη. Προσφέρουν μια αφή της κομψότητας και γοητείας στην ατμόσφαιρα. Αυτά τα λουλούδια μπορούν να κρατηθούν στα τραπέζια της τραπεζαρίας ή χρησιμοποιείται για να γαρνίρετε τα πιάτα. Ένα ενδιαφέρον πράγμα για αυτά τα σκαλιστά λουλούδια είναι ότι είναι βρώσιμα. Τα περισσότερα γλυπτά είναι πολύ απλή και μπορεί εύκολα να γίνει στο σπίτι. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε κάποιες χρήσιμες συμβουλές για τη χάραξη των λουλουδιών από τα λαχανικά.
Επιλογή των λαχανικών για Carving
Για λάξευση, θα πρέπει να επιλέξετε τα νωπά, λαχανικά επιχείρηση. Some λαχανικά, όπως τα κρεμμύδια, καρότα, ντομάτα, αγγούρι, κολοκύθι, πεπόνι, πατάτα, ραπανάκι και σκουός να είναι απόλυτα κατάλληλο για τη χάραξη. Αυτά τα λαχανικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει τα διακοσμητικά λουλούδια καθώς και περίτεχνες πουλιά, βάρκες και δράκους. Κάθε λαχανικών έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά. Ασκαλώνια και τα κρεμμύδια πρέπει να είναι φρέσκα και δεν ρυτίδες. Καρότα θα πρέπει να είναι μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους και ευθεία. Θα πρέπει να επιλέξετε γύρο, φρεσκάδα και σφριγηλότητα ραπανάκια. Spur τσίλι που θα επιλέξετε πρέπει να είναι φρέσκα, με ένα λαμπερό δέρμα.
Παρασκευάσματα λαχανικών για τη χάραξη
Θα πρέπει να προετοιμάσουν τα λαχανικά με ορισμένες διαδικασίες, έτσι ώστε τα όμορφα λουλούδια μπορεί να είναι σκαλισμένα εύκολα. Θα πρέπει να απορροφούν τις ντομάτες σε ένα μείγμα νερού και χυμού ασβέστη, ώστε να αποφεύγεται το μαύρισμα του. Κρεμμύδια και ασκαλώνια πρέπει να βυθιστούν σε νερό πριν από peeling, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν ερεθισμός των ματιών. Θα πρέπει να πλένετε τα παντζάρια σε αλατισμένο νερό, το οποίο μειώνει την απώλεια του χρώματος. Θα πρέπει να διατηρείται υγρό με τακτική it ψεκάζοντάς τα με νερό για να το αποτρέψει από τη στροφή μαύρο. Πατάτες πρέπει να πλένονται μετά την αφαίρεση του φλοιού και πάλι μετά από σκάλισμα για την αποφυγή του μαυρίσματος.
Συμβουλές για Carving Λουλούδια Λαχανικά
Πριν γλυπτικής, τα λαχανικά πρέπει να πλένονται επιμελώς και να καθαρίζονται. Χρησιμοποιήστε ένα αιχμηρό μαχαίρι-επισήμανε με ορείχαλκο ή ανοξείδωτο χάλυβα λεπίδα. Τακτικός ατσάλινη λεπίδα του μαχαιριού να προκαλέσει αποχρωματισμό των λαχανικών. Αποφύγετε την υπερβολική σκάλισμα για την πρόληψη αποβλήτων και την απώλεια της διατροφικής αξίας. Τα σχέδια πρέπει να κόβεται κοστούμι την πλάκα των τροφίμων. Τα φυτικά μοτίβα πάει καλά με οποιοδήποτε είδος πιάτου. If τα λαχανικά πρόκειται να βυθίζεται σε σάλτσες, τότε θα μπορούν να κοπούν σε κατάλληλα μεγέθη. Λαχανικά που έχουν επιλεγεί για λάξευση θα πρέπει να είναι ανθεκτική σε πτώση, όπως τα κινέζικα ραπανάκια ή του καρότου. Πρίν πηγαίνει για λάξευση τα λαχανικά, θα πρέπει να έχετε αρκετά πρακτική. Θα πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση.
Φύλαξη γλυπτές Λαχανικά
Μετά το σκάλισμα, θα πρέπει να έχετε τα λαχανικά σε παγωμένο νερό, έτσι ώστε τα πέταλα των λουλουδιών σκαλιστά εξάπλωσης όμορφα και να παραμείνει σταθερή. Σκαλιστή λουλούδια δεν θα πρέπει να μείνει στο νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα, εξαιτίας των οποίων τα πέταλα μπορεί να πάρει αποχρωματιστεί και χάλασε. Κάθε τύπος σκαλισμένα φυτικά Πρέπει να τοποθετούνται ξεχωριστά, έτσι ώστε όλοι δουλειά σου δεν θα χαθούν εάν ένα είδος χαλά λαχανικών. Αποθηκεύστε τα σκαλιστά λαχανικά σε ένα δοχείο και να το διατηρήσετε στο ψυγείο. Αν το ψυγείο δεν είναι διαθέσιμο, καλύπτει τους στη συνέχεια με ένα υγρό κομμάτι λεπτό ύφασμα. Κρατήστε τα σε ένα προστατευόμενο χώρο, έτσι ώστε να μην να στεγνώσει και μαραμένα.